Eindejaarsfeesten 2018

Guillaume is open tijdens de eindejaarsfeesten

Kerstavond en Kerstdag

Menu: 85 euro (6 gangen; dranken niet inbegrepen)

Het menu zelf moet nog beslist worden, aangezien ik even afwacht welke producten interessant zijn op de markten. Zo kan ik mijn gasten steeds een mooi menu met prachtige producten serveren. Mijn gasten vertrouwen mijn keuzes doorgaans blindelings.

Oudejaarsavond

Menu: 179 euro (alles inbegrepen)

Restaurant Guillaume opteert voor een totaalpakket: diner + drankenpakket (aperitief, passende wijnen, water, koffie, Champagne om 24u, dranken achteraf – excl. sterke drank) + muziek- en dansfeest + broodjes omstreeks 3u.

Het menu van dit jaar is nog niet beslist, aangezien de chef afwacht wat er op de markten interessant is. Zo kunnen wij onze gasten steeds verwennen met enkele topproducten.

Nieuwjaar

Op Nieuwjaar (1 januari) kuisen wij alles op en genieten we van enkele momenten met onze families. Het restaurant is gesloten.

Wijn en gerecht - zondagavond 21-10-2018 (19u30)

Samen met Tire Bouchon Wine Store nodigen we je graag uit voor een “Wijn & Gerecht”: een driegangenmenu met passende wijnen, in aanwezigheid van de wijnbouwer.

Wijnbouwer: Jean-Michel Arnaud van Château Faîteau uit La Livinière (Minervois-La Livinière). Jean-Michel is eigenaar en wijnbouwer.

Het menu, wijnen inbegrepen, kost slechts € 65,00.

HET MENU

Aperitief:
Salade van krab, beenham en aardappel
Wijn: Blanquette de limoux

Voorgerecht:
Tarbot – girollen – rode wijnsaus
Wijn: La vigne des Chansons / Acanthes

Hoofdgerecht:
Hertenkalf – compositie van wintergroenten
Wijn: Le Minervois / Cuvée Gaston

Dessert:
Mango – ananas – citroen
Wijn: Blanc La Gine

Reserveren via 050-344 605.

Loading