TAKE-AWAY
Gedurende de Corona-sluiting… 7/7 afhalen. Graag 24u op voorhand bestellen.
Geen zin om zelf te koken?
Wil je toch genieten van de keuken van Guillaume?
Kies dan uit onze take away gerechten. Bestellen kan via: 050 – 344 605
Menu Crazy Creations (vanaf vrijdag 19 februari 2021)
Cannelloni van Jamon de Cebo Iberico - tartaar van Sint-Jakobsvrucht - appel - yuzu - munt
Gratin van krab en Noordzeevis in eigen schaal met dragon *
Lamsgigot - groentepannetje "Navarin" - getomateerde lamsjus - lookaardappelen
Tiramisu
Menu 4 gangen: 52 euro
* Menu 3 gangen: 40 euro
Wens je ook luxehapjes voor bij het aperitief? We verwennen je graag (7,50 € per drie hapjes).
Suggestie
Gesmoorde varkenswangetjes - zilverui - champignon - spek - Bourgignon | HG: 22€
Skreihaas - risotto - bloemkool - broccoli - Parmesaan - truffel | VG: 19€ - HG: 25€
Noordzeetong - kreeft - prei - Hollandaise | HG: 25€
A la carte
Cannelloni van Jamon de Cebo Iberico - tartaar van Sint-Jakobsvrucht - appel - yuzu - munt | VG: 19€
Gratin van krab en Noordzeevis in eigen schaal en dragon | VG: 19€
Lamsgigot - groentepannetje "Navarin" - getomateerde lamsjus - lookaardappelen | HG: 24€
Een heerlijk dessert?
Krokantje van nougat - zwarte bessen | 9€
Citroentaartje - merengue - Limoncello | 9€
Sphere van chocolade | 9€
Tiramisu | 9€
Of een kaasbord?
Zes stukken kaas, noten, confituur, passende broodjes (voorbeeld kazen: Camembert, Munster, Reblochon, Bleu de Bresse, Tomme, Brugge Goud)
12€ pp
Ga voor onze heerlijke wijnen!
Champagne "Georges Lacombe Premier Cru Brut": 28€
Cava: 15€
Wit: Karl Pfaffmann 2019 / Duitsland / Spätburgunder: 14€
Rood: Paul Mas 2018 / Frankrijk / Pays d'Oc: 17€
